BOB-chauffeur / Thuisbrengservice

Thuisbrengservice, wat is dat?

Stelt u zich eens voor dat één van onze studentchauffeurs aan het einde van de avond u naar huis kan brengen. De chauffeur reist op eigen gelegenheid naar de locatie van het evenement. Dit kan een bruiloft, bedrijfsfeest, maar ook natuurlijk een concert zijn. Stapt vervolgens achter het stuur van uw auto en rijdt u met alle comfort terug naar huis. Thuis aangekomen parkeert de chauffeur netjes de auto in uw garage, geeft u de autosleutels terug en reist vervolgens weer op eigen gelegenheid terug naar zijn huis. U kunt met een gerust hart genieten van een goed glas wijn tijdens uw diner of relaxed verder napraten met uw gasten als onze chauffeur u met uw eigen auto naar huis brengt. Een goed alternatief voor een auto met chauffeur of taxibusje.

Het directiechauffeur 3-stappenplan

 1. Wij inventariseren uw wensen en behoefte.
 2. Wij selecteren een 3-tal geschikte kandidaten, welke wij bij u zullen voorstellen.  
 3. In de proefperiode kunt u kennis maken met de 3 directiechauffeurs. U maakt zelf de keuze welke chauffeur het beste bij u past. Uiteraard blijft een doorlopende evaluatie van toepassing.

  Veel gestelde vragen

  Kan ik door heel Nederland gebruik maken?

  Dutch Driver Service garandeert een landelijke dekking. Of u nu van Groningen naar Maastricht wilt of van Den Helder naar Den Haag, wij verzorgen het!

   Tot wanneer kan ik reserveren? 

   Tot een dag van tevoren garanderen wij u een chauffeur. Op de dag zelf gaat dit op basis van beschikbaarheid. U kunt het reserveringsformulier bij ons op de site invullen of telefonisch contact opnemen. 

    Grote groepen ook mogelijk?

    Wij verzorgen ook de thuisbrengservice voor grote groepen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. 

     Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat het voor u gaat kosten? Vul nu ons offerteformulier in.

     '?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '