Directiechauffeur

De directiechauffeur is een chauffeur welke standaard hoog is opgeleid. Bij Dutch Driver Service staat kwaliteit en betaalbaarheid voorop. Voor ons is het CCV-D1 diploma alleen niet genoeg. Wij vragen van onze chauffeurs naast de nodige ervaring tevens dat zij over een BHV en/of EHBO certificaat beschikken. Veiligheid is niet alleen van belang achter het stuur, maar ook buiten de auto. 

Het directiechauffeur 3-stappenplan

 1. Wij inventariseren uw wensen en behoefte.
 2. Wij selecteren een 3-tal geschikte kandidaten, welke wij bij u zullen voorstellen.  
 3. In de proefperiode kunt u kennis maken met de 3 directiechauffeurs. U maakt zelf de keuze welke chauffeur het beste bij u past. Uiteraard blijft een doorlopende evaluatie van toepassing.

  Inhuren Directiechauffeur

  De directiechauffeur wint steeds meer aan populariteit. Het hedendaagse verkeer laat het niet meer toe om (handsfree) te telefoneren of uit te gaan van standaard reistijden. Door de inhuur van een CCV-D1 Directiechauffeur heeft u de ideale oplossing om dit te ontzorgen. Wij leveren u één vaste directiechauffeur die het gezicht van uw vervoersoplossing zal worden.  

   Directiechauffeur per uur, per week of langere tijd

   Een directiechauffeur is per uur in te huren. Makkelijk als u slecht incidenteel gebruik wenst te maken van deze service. Wanneer u met enige regelmaat of zelfs voor langere tijd gebruik wenst te maken zijn wij de aangewezen partner. Een parttime of fulltime directiechauffeur kan dan de oplossing zijn voor meerdere dagen per week of ter vervanging van uw (zieke) huidige directiechauffeur.

    Aantrekkelijke tarieven

    Wie denkt dat een directiechauffeur onbetaalbaar heeft nog geen gebruik gemaakt van Dutch Driver Service. Vraagt u daarom gelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan en bekijk ook uw mogelijkheden om met een directiechauffeur te rijden. U kunt ook kiezen voor een gecertificeerde directiechauffeur in en auto met chauffeur of een taxibusje

     Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat het voor u gaat kosten? Vul nu ons offerteformulier in.

     '?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '